Tijl Beckand bijt spits af nieuw seizoen Virus op Radio 4

Tijl Beckand bijt spits af nieuw seizoen Virus op Radio 4

Woensdag, 7 september 2011 - 16u44

Op 8 september is het wervelende muziekprogramma VIRUS terug op Radio 4. Elke donderdag zendt de AVRO vanuit de Rotterdamse Schouwburg uit met live muziek en publiek. VIRUS geeft klassieke muziek een moderne jas.

Tijl Beckand trapt het nieuwe seizoen af met de eerste aflevering. Daarnaast zijn ook Giel Beelen, Art Rooijakkers, Jan Willem Roodbeen en Mike Boddé dit seizoen weer van de partij.
 
In seizoen 2 ontvangt VIRUS veel grote namen waaronder the Holland Baroque Society,Ralph van Raat, De Wereldband en La Boutique Fantastique. Naast de bekende namen geeft het muziekprogramma ook ruimte aan aanstormend talent. Nieuw dit seizoen is de rubriek VIRUS ONTDEKT waarin studenten van het Codarts – het Rotterdams conservatorium – de kans krijgen hun talent te laten zien en horen.

Evenals vorig seizoen zal er gestreden worden om de BlaasBokaal en geeft Gerard Ekdom – op geheel eigen wijze -  uitleg aan ingewikkelde klassieke termen. Daarnaast voorziet VIRUS in een wekelijkse portie muzikale uitgaanstips.

VIRUS wordt vanaf 8 september iedere donderdag van 22.00 tot 23.00 uur opgenomen in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg en is een uur later te horen op Radio 4.

Meer info: www.radio4.nl/virus

Related posts:

  1. Operasterren in Virus op Radio 4
  2. Radio 4: Virus Op De Parade
  3. Vanaf zondag: een nieuw seizoen van ‘Sara op zondag’
  4. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique
  5. De eerste ‘En Nu Serieus’ van het nieuwe seizoen van uit het Amerikaans Theater