Radio 4: Virus Op De Parade

Radio 4: Virus Op De Parade

Woensdag, 17 augustus 2011 - 14u04

Speciaal voor de Parade geneest het AVRO-Radio4 programma VIRUS typische festivalkwaaltjes als vermoeidheid, keuzestress en oorsuizingen. Zoals altijd wordt het meest effectieve middel ingezet: klassieke muziek.

Festivalgangers kunnen een consult krijgen van een doctor die ter plekke een diagnose stelt en geneest.

Het AVRO-Radio4 programma VIRUS brengt van donderdag 18 augustus tot en met zondag 21 augustus de voorstelling ‘Doctor Classic’ naar de Parade in Amsterdam. ‘Doctor Classic’ is vaste gast bij de succesvolle Late Night Show VIRUS,  een nieuw radioprogramma dat alle drempels voor klassieke muziek wegvaagt.

Het radioprogramma VIRUS begon in maart 2011 en is wekelijks te horen op Radio 4. Het programma dat zich richt op een jonge doelgroep, wordt afwisselend gepresenteerd door onder anderen Giel Beelen, Tijl Beckand, Sanne Wallis de Vries en Art Rooijakkers. De opnames in de Rotterdamse Schouwburg, met live-ensembles en interviews met jonge musici, worden goed bezocht. In 2011-’12 zal het programma te horen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag om 00.00.

Op de Parade wil Virus een vergelijkbaar, jong publiek op even onverwachte als vermakelijke en toegankelijke manier hoogtepunten uit de Westerse klassieke muziek laten horen.

Meer info: www.radio4.nl/deklassieken

Vanaf de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 september om 00.00 wekelijks te horen op Radio 4.

De opnames zijn eerder die avond bij te wonen in de Rotterdamse schouwburg, om 22.00 uur.

VIRUS OP DE PARADE van donderdag 18 augustus tot en met zondag 21 augustus

Related posts:

  1. Operasterren in Virus op Radio 4
  2. City Parade geeft volledig programma vrij
  3. AVRO pakt groots uit tijdens Amsterdam Gaypride 2011
  4. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique
  5. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique