Avro Gay Night op Radio 2 met Hans, Suzanne en Corné

Avro Gay Night op Radio 2 met Hans, Suzanne en Corné

Donderdag, 4 augustus 2011 - 16u14

Van zaterdag 6 op zondag 7 augustus kleurt Radio 2 roze. In een speciale editie van Best of 2Night blikt AVRO man Hans Schiffers op zaterdagavond tussen 18.00 uur en 20.00 uur terug op de gebeurtenissen tijdens de Amsterdam Gay Pride in de hoofdstad.

In de vroegste uren van zondag 7 augustus is het bovendien vrolijk dansen bij de Gay Pride Afterparty tussen 00.00 en 6.00 uur ook op Radio 2. Presentatoren van deze eerste AVRO Radio 2 Gay Night zijn Hans Schiffers (AVRO), Suzanne Klemann (Loïs Lane) en Corné Klijn (TROS). Zij draaien alle drie uit hun eigen platenkoffer hun favoriete gay hits. Met ieder uur de favoriete Top 3 van een Gay BN-er en een column die antwoord geeft op de vraag ‘Hoe Gay is Radio 2?

Voor de gehele programmering: gaypride.avro.nl

Related posts:

  1. Eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in de AVRO-radioprogramma’s
  2. AVRO pakt groots uit tijdens Amsterdam Gaypride 2011
  3. AVRO brengt eerbetoon met tweede Mahlerweek
  4. AVRO brengt eerbetoon met tweede Mahlerweek
  5. Schepper & Co Radio: schrijfster Suzanne van der Schot