Showtime op het Museumplein met o.a. 'Uitmarkt Symphonic Las Vegas'

Showtime op het Museumplein met o.a. 'Uitmarkt Symphonic Las Vegas'

Dinsdag, 2 augustus 2011 - 08u16

Zaterdagavond 27 augustus is het showtime op het Museumplein. De AVRO presenteert op de Uitmarkt het muzikale spektakel ‘Symphonic Las Vegas’.

Zaterdagavond 27 augustus is het showtime op het Museumplein. De AVRO presenteert op de Uitmarkt het muzikale spektakel ‘Symphonic Las Vegas’.

Op zondagavond 28 augustus sluiten Frits Sissing en Kim-Lian van der Meij de Amsterdamse Uitmarkt op toepasselijke wijze af met het grootste meezingspektakel van het jaar: AVRO’s ‘Musical Sing a Long’. Dat belooft met zo’n 30.000 bezoekers een waar spektakel te worden.

‘Symphonic Las Vegas’ op zaterdagavond

Het 83 musici tellende orkest Holland Symfonia brengt onder leiding van dirigent Otto Tausk nummers van Las Vegas sterren als Elvis, Sinatra en Sammy Davis Junior ten gehore. Deze nummers worden gezongen door Nederlandse sterren waaronder Stanley Burleson, Edsilia Rombley en Lee Towers. Daarnaast geeft illusionist Christian Farla een verrassingsoptreden door de Nederlandse Liberace.

‘Musical Sing a Long’ op zondagavond

De Musical Sing a Long is ter gelegenheid van 50 jaar musical dit jaar bruisender dan ooit. Daarnaast zijn aan de liveshow gloednieuwe interactieve elementen toegevoegd en kan het publiek bijvoorbeeld voorafgaand aan de uitzending via de website stemmen op favoriete musicalhits. Onder de noemer ‘100% musicalhits’ passeren bekende musicalsongs uit de belangrijkste producties van het komende seizoen – maar ook van de afgelopen vijftig jaar -  de revue. Bekende en nieuwe musicalnummers uit: Miss Saigon, Ramses, Saturday Night Fever, Daddy Cool en de musical Zangeres Zonder naam komen in de spetterende liveshow voor bij en worden begeleid door het Metropole Orkest.

Meer info: musical.avro.nl en uitmarkt.avro.nl

Kleine foto: AVRO – Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing

‘Uitmarkt Symphonic Las Vegas’: zaterdag 27 augustus om 21.00 uur op Nederland 2
‘AVRO Musical Sing a Long’: zondag 28 augustus om 21.20 uur op Nederland 1

Related posts:

  1. NTR op de Uitmarkt 2011
  2. Eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in de AVRO-radioprogramma’s
  3. AVRO pakt groots uit tijdens Amsterdam Gaypride 2011
  4. AVRO brengt ode aan Annie M.G. Schmidt met de radiomusical ‘Heerlijk duurt het langst’
  5. Radiomusical ‘Heerlijk Duurt Het Langst’ in race voor prestigieuze Prix Europa