NCRV Fotowedstrijd: ‘Samen op de wereld, leve de verschillen!’

NCRV Fotowedstrijd: ‘Samen op de wereld, leve de verschillen!’

Donderdag, 28 juli 2011 - 09u43

Weet jij die ene blik vast te leggen? Denk jij de hoofdprijs in de wacht te kunnen slepen? En wil jij prominent aanwezig zijn op een grote foto-expositie?

Na het succes van vorig jaar lanceert de NCRV opnieuw een fotowedstrijd. Dit keer met het thema ‘Samen op de wereld, leve de verschillen!’, dat de rode draad vormt in alles wat de NCRV doet op radio, televisie en internet. Want hoe verschillend wij mensen ook zijn, we moeten er voor elkaar zijn, zoeken dus naar wat ons bindt om zo bij te dragen aan een tolerante samenleving.

Vanaf maandag 1 augustus tot en met maandag 19 september kun je een foto insturen die ‘Samen op de Wereld, leve de verschillen!’ op een overtuigende en inspirerende manier in beeld brengt. Ben je iemand met passie voor fotografie, heb je oog voor licht en compositie, heb je een fascinatie om mensen te portretteren, upload dan je foto via de website www.fotowedstrijd.ncrv.nl. De NCRV is heel benieuwd hoe jij het thema interpreteert en, vooral, of jij met jóuw lens zodanig kunt inzoomen dat je zowel de verschillen als de verbinding tussen mensen zichtbaar maakt.

Een vakjury, onder voorzitterschap van NCRV-presentator Jacobine Geel, zal uit alle inzendingen de twintig mooiste foto’s selecteren. Van die twintig foto’s vallen er uiteindelijk drie in de prijzen: de hoofdprijswinnaar en een tweede- en derde prijswinnaar. Daarnaast is er de publieksprijs die via de website gekozen wordt.

De twintig mooiste inzendingen worden vanaf donderdag 13 oktober tot en met donderdag 10 november tentoongesteld in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Een bekende NCRV-presentator zal de expositie op 13 oktober bij Beeld en Geluid feestelijk openen en de vier winnaars bekendmaken. De expositie is voor iedereen gratis te bezoeken.

Fotowedstrijd samen op de wereld, maandag 1 augustus 2011

Meer info: fotowedstrijd.ncrv.nl

Related posts:

  1. NCRV-programma 4 Het Leven eert bijzondere overledenen
  2. Il Volo verovert naast Italië ook de rest van de wereld
  3. Nieuwe rangschikking grootste parken ter wereld bekendgemaakt
  4. Wereld herdenkt Michael Jackson
  5. Afscheid van De Wereld Van Sofie