Exclusief interview Jeroen Krabbé in nieuw online magazine Paperclip

Exclusief interview Jeroen Krabbé in nieuw online magazine Paperclip

Maandag, 25 juli 2011 - 13u11

De NCRV lanceert maandag 25 juli (vandaag) het interactieve online magazine Paperclip. Het magazine staat boordevol extra programma-informatie, exclusieve kijkjes achter de schermen en interviews met NCRV-presentatoren.

Met het Memoriespel zijn mooie prijzen te winnen. Paperclip is een gratis magazine en komt vier keer per jaar uit.

In deze eerste editie leidt presentator Jetske van den Elsen de lezer door het magazine. Speciaal voor Paperclip laat ze een paar foto’s uit haar privécollectie zien. Joris Linssen brengt een bijzondere vakantiegroet en de clipregisseur van het Nederland 3-programma Lipdub geeft een kijkje in de keuken. Verder: wat doet Johan Derksen deze zomer en gaat Jeroen Krabbé in therapie?

Yvonne Buitenhuis, teamleider Marketing van de NCRV: ”Wij vinden het belangrijk dat mensen zich betrokken kunnen voelen bij onze programma’s. Daarom bieden we nu online een nieuwe, leuke  mogelijkheid. We hopen dat we ze met Paperclip nog beter kunnen bedienen.”

Meer info: www.paperclipmagazine.nl

Related posts:

  1. Topgamejournalist Steven Saunders exclusief voor leading magazine Chief
  2. Gratis zomerboek bij Veronica Magazine
  3. Veronica Magazine op zoek naar de grootste
  4. Coldplay live, gratis en exclusief op Belgacom TV
  5. Volledige programma Palm Parkies nu online