Eenmalige terugkeer lange Andermans Veren

Eenmalige terugkeer lange Andermans Veren

Woensdag, 29 juni 2011 - 18u03

Op vrijdag 1 juli zal er eenmalig een twee uur durende uitzending van Andermans Veren te beluisteren zijn op Radio 5 Nostalgia. AVRO Andermans Veren is de populaire rubriek in AVRO Arbeidsvitaminen, waarin bijzondere kleinkunst en cabaret is te horen.

In de uitzending van 1 juli zend Kick van der Veer de hoogtepunten uit van Andermans Veren Foyer. Dit live programma vond plaats op 9 april van dit jaar tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival, vanuit de foyer van het DelaMar Theater.  Artiesten uit de kleinkunst- en cabaretwereld kwamen praten en optreden, zoals Lenny Kuhr, Katinka Polderman, Maarten van Roozendaal, Dorine Wiersma en Rob Chrispijn. Sommige vaste luisteraars van
Andermans Veren zijn het programma ‘kwijtgeraakt’ toen het in september 2010 moest verhuizen van Radio 2 naar Radio 5 Nostalgia. Met deze extra lange uitzending kan presentator Kick van der Veer de luisteraars erop attenderen dat het programma slechts is verhuisd en niet afgeschaft.

Andermans Veren is een dagelijkse rubriek in AVRO Arbeidsvitaminen dat Kick van der Veer  presenteert van maandag t/m donderdag om half twaalf. Nu keert Kick eenmalig terug met een twee uur durende uitzending van Andermans Veren van 10:00 tot 12:00 uur. Die ochtend is er één keer geen AVRO Sandwich.

De extra lange AVRO Andermans Veren is te beluisteren op 1 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

Related posts:

  1. Eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in de AVRO-radioprogramma’s
  2. Operasterren in Virus op Radio 4
  3. Jupiler zorgt voor een lange en onvergetelijke festivalzomer
  4. 30 jaar Oerol gevierd in AVRO Opium
  5. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique