Nieuwe rangschikking grootste parken ter wereld bekendgemaakt

Nieuwe rangschikking grootste parken ter wereld bekendgemaakt

Dinsdag, 28 juni 2011 - 01u43

De Efteling bevestigt derde plaats in Europese ranglijst.

Naar jaarlijkse gewoonte hebben Themed Entertainment Association (TEA) en AECOM een nieuwe ranglijst samengesteld van de grootste attractieparken ter wereld. De ranglijst is gebaseerd op de officiële bezoekerscijfers van de parken in 2010. Met vier miljoen bezoekers mag de Efteling zich opnieuw het derde grootste attractiepark van Europa noemen (als de cijfers van beide Disneyparken in Parijs samengeteld worden). Vorig jaar stond de Efteling voor het eerst in de Europese top drie.

Over de Efteling
De Efteling ligt bij Breda (Nederland), nog geen uurtje rijden vanuit Antwerpen. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een ‘Wereld vol Wonderen’ die naast het attractiepark ook het vakantiepark Efteling Bosrijk, het Efteling Hotel, Efteling Theaterproducties, het Efteling Golfpark, Efteling Evenementen en Efteling Media omvat.

Meer info: www.efteling.com

Related posts:

  1. Efteling zeven weken extra lang open tijdens Zeven Mijls Zomer
  2. Veronica Magazine op zoek naar de grootste
  3. Wereld herdenkt Michael Jackson
  4. Il Volo verovert naast Italië ook de rest van de wereld
  5. 20 jarig jubileum van Ministry Of Sound