Arsenal doet op 18 november de Lotto Arena aan

Arsenal doet op 18 november de Lotto Arena aan

Maandag, 6 juni 2011 - 19u49

Als de zomer weer in zicht is, laat Arsenal van zich horen. Samen met de eerste zonnestralen van april werd hun vierde album ‘Lokemo’ op ons losgelaten.

Eerste single “Melvin” kunnen we al gerust de zomerhit van 2011 noemen. Met ‘Lokemo’ heeft Arsenal zich heruitgevonden. Hendrik Willemyns en John Roan gunnen zichzelf nog meer vrijheid en als geen andere band switchen ze tussen verschillende stijlen en genres.

Zo is ‘Lokemo’ een veelzijdige plaat met songs die al iets meer richting rock lonken. De invloeden van de wereldmuziek verschuiven deze keer een beetje naar de achtergrond en maken plaats voor een donkerder geluid.  Arsenal klinkt telkens anders, maar altijd opgewekt en herkenbaar. België is in ieder geval zot van Arsenal. Is het niet voor hun veelzijdigheid, dan wel voor hun onevenaarbare live reputatie.

Zopas deden ze de AB nog tot vijf keer toe uitverkopen. De fans zijn al helemaal gewonnen voor ‘Lokemo’ want de nieuwe plaat is nu al goed voor goud!  "Melvin" past dan weer perfect in de rij naast klassieke sfeermakers als , "Estupendo" of "Mr. Doorman".  Bovendien zorgt de band steevast voor een verrassing bij hun grote shows en brengen ze graag enkele stevige special guests mee op het podium.

Op vrijdag 1 juli is Arsenal headliner op Rock Werchter. En er is meer, want op vrijdag 18 november blikt Arsenal graag terug naar een – naar alle waarschijnlijkheid – broeierige festivalzomer. Dat doen ze groots:  in de Antwerpse Lotto Arena. De ticketverkoop voor dit concert start op donderdag 9 juni om 9u.

Tickets en info: www.proximusgoformusic.be

Related posts:

  1. David Bartholomé doet Botanique aan
  2. Nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2011
  3. Coldplay lanceert nieuwe single vrijdag
  4. Maximum Hit Music 2011 volume 2 is nu verkrijgbaar
  5. The Australian Pink Floyd Show in Koningin Elisabethzaal van Antwerpen