The Australian Pink Floyd Show in Koningin Elisabethzaal van Antwerpen

The Australian Pink Floyd Show in Koningin Elisabethzaal van Antwerpen

Dinsdag, 24 mei 2011 - 17u25

“The Best tribute band in the world”. Zo wordt er over The Australian Pink Floyd Show gesproken. Zowel critici als hondstrouwe Pink Floyd fans kunnen de Australiërs appreciëren en springen dan ook niet zuinig om met superlatieven om de band en hun show te beschrijven.

Het verhaal begint in 1988 in Adelaide, maar het is pas in 1993 dat alles in een stroomversnelling terecht komt. De tribute band laat zich opmerken tijdens de eerste internationale Pink Floyd Fan Convention in Wembley, Londen. Na Rock Werchter tekenen ze in ons land voor uitverkochte shows in het Koninklijk Circus, de Koningin Elisabethzaal, Vorst Nationaal én een spectaculair optreden op Suikerrock vorig jaar! 

The Australian Pink Floyd Show groeit uit tot een waar fenomeen. ‘Aussiefloyd’ – hun troetelnaam – is dan ook een duplicaat dat de goedkeuring wegdraagt van het origineel.  Ze werken bovendien regelmatig samen met de entourage van Pink Floyd. 
 
Niet alleen interpreteren ze perfect de songs van Pink Floyd, TAPFS brengt ook de hele show  typische videoprojecties en psychedelische verlichting. Dankzij hun indrukwekkende live shows blijft de fanbase van de band maar groeien. In 2011 touren ze met de ‘Pink Floyd’s Greatest Hits Tour’ de wereld rond. 
 
Op zaterdag 10 september staan ze met hun verbluffende spektakel in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. De voorverkoop voor dit concert start op woensdag  25 mei.
 
Tickets en info: www.proximusgoformusic.be

Related posts:

  1. Deze week in Story: de minnaar van koningin Paola
  2. Het 2de Belgisch Kampioenschap gsm-werpen